Jul 20, 2013

niat nak buka mukasurat baru.

Niat tahun ni bermula  daripada genap hari jadi aku, aku nak buka mukasurat baru.Tutup benda tipikal lama yang dah bermain dalam 20 lebih tahun dalam rutin seharian.

Aku penat dengan benda sama yang berlegar hari-hari dalam pikiran.Benda sama yang lalui hampir 2 dekad hidup.

Alhamdulillah.Aku dah selesai dengan sakit yang Tuhan beri.Cuma tunggu masa nak kumpul balik segala sisa kecewa yang dulu-dulu nak jadikan pembakar semangat.Nak kena teruskan hidup balik.Nak kena start over dengan cara pemikiran baru.Cukuplah nak sakitkan hati orang.Cukup lah nak rasa macam bagus.

Dan bila tiba masa aku rasa, aku sedia untuk caci maki orang yang mungkin tak sukakan aku sebab aku decide untuk ada keputusan sendiri.Penat dah nak ikut rasa orang.Penat dah nak backup orang lain.Buat orang gembira.


Dan buat kawan-kawan yang sentiasa ada.Terimakasih.

SALAM RAMADHAN 1434h.

3 comments:

Farhana Aziz said...

Dah setel surgery ke?

KiD said...

alhamdullilah dah setel.
tunggu masa nak OK balik.
weird, tak ramai org komen blog ni sebab cerita dalam ni tak berepisod sangat.Ramai yg tak paham.

Farhana Aziz said...

Agak la. Tak ingat dah macam mana boleh jumpa and follow. Tapi dah ada dalam blog list tu biar je lah.

Moga cepat boleh okay balik. :)