Aug 7, 2011

cara memikat awek yang berkesan.(99% dijamin)

Aku sebenarnya malas nak menulis tentang ni sebab aku benci hal² yang berkaitan cintan-cintun ni.Tapi memandangkan ramai yang desperate mencari cara,aku dengan riak takbur akan beri tips yang berguna daripada aku untuk kauorang cuba.

1.Pakai perfume banyak²

-kalau rasa dah kaya nak mampus,beli perfume sampai selori.Lepas cukup selori,sembur banyak² kat berapa banyak baju yang kauorang ada kat rumah.Lepas tu jemur bagi kering.Sembur sikit lagi.Dan step seterusnya kau boleh pakai baju tu dan lalu depan awek.Confirm awek tu pengsan.Lepas tu bolehlah sambut dan buat gaya ala² macho iklan TV.Mesti dia terpikat sambil pening² lalat.

2.Menyamar jadi perompak dengan pakaian sopan

-Kauorang pakai lah baju kemeja ke,atau apa² pakaian yang lawa² khususnya untuk pergi dating,lepas tu pakai topeng power rangers.Usha mana awek yang kauorang nak.Sebelum tu bawak pisau simpan dalam poket.Dah nampak target,pergi kat awek tu berbekalkan pisau tadi dan buat gaya perompak dan mintak nombor telepon.Lepas tu lari laju².

3.Tumbuk muka awek tu dengan sekuat hati.

-Lalu depan awek dengan perlahan-lahan,lepas tu tumbuk muka dia dari sudut 45 darjah.Kemudian bila awek tu dah berdarah hidung dan pengsan,cepat² hantar hospital.Bila dia sedar daripada pengsan dan tanya "Saya kat mana ni?". Jawab "Kat hospital.Tadi saya nampak UFO jatuh atas kepala awak.Lepas tu awak pengsan.Er,ada nombor telepon?" .Buat dengan muka tak bersalah langsung.Pastikan awek tu tak perasan masa kau tumbuk dia.

4.Hack laman sosial dia.

-Mula² kau kena tahu apa emel dan jenis laman sosial yang dia guna.Fesbuk ke , tewiter ke atau mukabuku.net.Lepas tu hack profile dia.Tukar relationship dia dengan nama kau.Dan buat spam banyak² kat wall dia.Bila dia panik,mesti dia cari orang nak mintak tolong recover kan balik.Kau dengan bangga tawarkan perkhidmatan untuk pulihkan balik laman sosial tu.Lepas tu perlahan-lahan lah mengorat.Kalau dia reject kau,hack balik profile dia.Ulang step tersebut sampai jadi.
( cara ni sesuai untuk orang yang kau kenal ).

5.Upah selebriti terkenal untuk jadi BFF kau.

-Ni pun untuk lelaki kaya-hodoh yang ada simptom 'desperate househusband' .Kaji dulu awek tu minat selebriti lelaki macamana.Penyanyi korea ke, penyanyi lelaki malaysia yang korea wannabe ke,James blunt ke,Arnold susahnakeja ke,atau sesiapa sahaja.Kemudian dengan duit kauorang yang berlambak,upah artis tersebut untuk jadi BFF kauorang.Ajak artis tersebut berdamping dengan kauorang 24 jam.Kalau awek tu teruja nak dekat dengan artis tu,ugut dia "Kalau nak kenal artis ni,kapel ngan saya dulu.Kalau tak saya tak bagi.huh!".

6.Berlagak macho dan kebal.

-Ini untuk lelaki yang berani mati pulak.Kau kena berlagak macho nak mampus tahap paling riak yang boleh dan jugak kena ada daya tahan sakit yang tinggi.Cuba upah samseng² jalanan untuk kacau awek tersebut.Kemudian buat gaya macam drama biasa kat TV.Masuk dengan penuh bergaya.Kalau nak nampak hebat,kau boleh terjun daripada tempat tinggi.Nampak hero sikit.Lepas tu ambik pisau atau botol kaca kat samseng yang kau upah tadi,toreh tangan dan hentak kat kepala sampai pecah.Tapi buat gaya macam kau kebal walaupun darah memancut-mancut.Bila samseng dah lari,kau keluarkan bandage,suruh awek tu balutkan sambil suruh dia tulis nombor telepon kat tangan.

*sekian.selamat mencuba.

2 comments:

Farie said...

mCm mNe nak hack fb org? heee. serious ni nak tau.

KiD said...

er...kejap aku pikir..