Sep 19, 2010

raya dah lepas.

-tak ada apa yang menarik nak diceritakan tentang raya tahun ni.raya aku biasa² je.rutin biasa pun dah tak terasa seronok cuma aku rasa menarik raya bila pagi²  bangun nak bersiap sembahyang raya.Itu je kot.Setakat nak bergambar berpuluh² lepas itu upload di facebook sambil letak nama 'album raya',itu bukan aku.Dah macam satu ragam yang wajib pada pemilik facebook buat macam tu.Tak mendatangkan hasil juga kalau album gambar raya setiap tahun di facebook israel tu.


-baru je aku bergaduh dengan member aku semalam di wall facebook dia pasal dia ingat aku ni serius nak mampus gurau dengan dia.Siap block dan ugut nak pukul lagi.Macam².Daripada manusia yang paling tak serius jadi manusia yang tak tahan gurau dan tak ada pegangan langsung.Malas aku nak layan.


-rasanya tak terlambat lagi untuk ucapkan salam syawal disini dan selamat berpuasa 6 juga untuk semua.Semoga   'happy'  belaka.Kadang²  perasaan pun boleh dikawal.