Jul 14, 2010

masih ok.

dah dua minggu aku kt BP.membe2 sume dah praktikal.Seblom ni,aku fikir yang sem yang aku lalui macam tak ada life langsung tapi,setakat dua minggu kat sini,aku rasa macam 'okay'.Tak seteruk imaginasi aku.Aku still ada member,tak membosankan sangat,byk benda baru aku belajar dan aku dah dapat menyesuaikan diri sikit semester baru ni.Dan aku harap perasaan selesa ni dapat dilanjutkan lagi sementara menunggu akhir semester dan praktikal ni.InsyaAllah~..
 

No comments: