Jul 30, 2010

orang yang bermuka garang itu ok.


aku ni jenis orang yang cepat memberikan pandangan negatif kat oarang lain bila first time jumpa orang tu.Itu yang membuatkan aku susah untuk bercakap dan bergaul dengan orang lain.Tapi biasanya aku akan berpandanga negatif pada orang yang bermuka garang.At first,memang aku tak berani nak tegur pasal aku takut.Dan  bila aku berhadapan dengan orang yang berwajah garang,secara automatik aku terfikir,"tolonglah jangan makan aku,aku nak hidup lagi".kalau betul2 diorang nak makan aku,aku sanggup melutut dan cakap benda tu.Tapi sebenarnya tak semua orang yang berwajah singa adalah karnivor atau kanibal.Cuma aku yang selama ni salah sangka pasal aku tak nak kenal orang tu macamana.Ramai di antara kawan-kawan aku yang pada mulanya aku sangka spesies pemangsa rupanya besifat baik dan ok.Dan baru aku sedar yang aku tak sepatutnya judge manusia terlalu cepat jika aku tak kenal hati budi diorang.Aku terfikir jugak,adakah aku ni yang berwajah singa selama ni?Aku tak pernah makan orang pun...

Jul 14, 2010

masih ok.

dah dua minggu aku kt BP.membe2 sume dah praktikal.Seblom ni,aku fikir yang sem yang aku lalui macam tak ada life langsung tapi,setakat dua minggu kat sini,aku rasa macam 'okay'.Tak seteruk imaginasi aku.Aku still ada member,tak membosankan sangat,byk benda baru aku belajar dan aku dah dapat menyesuaikan diri sikit semester baru ni.Dan aku harap perasaan selesa ni dapat dilanjutkan lagi sementara menunggu akhir semester dan praktikal ni.InsyaAllah~..
 

Jul 11, 2010

rider baru

oleh kerana aku ni peminat setia kamen rider,so aku tggu je la kemunculan rider baru iaitu "kamen rider ozu" yang akan datang ni.henshin!

Jul 9, 2010

freeware websites

²҉   aku ni antara org yg minat tengok review dan donlod software,terutama software²  free x pyh pakai key atau beli.2 laman web donlod dan review software (terutama freeware ) yg best bg aku ialah :

filehippo  dan gizmo
 










cuba la.

klik kat font merah.

Jul 8, 2010

exam fail!

macamana la cikgu2 yang ada pelajar dorg jawab paper cmni ::