Jul 10, 2009

double rider?

*rider logo


*double @ W


*rider forms




Kamen rider double @ kr W@仮面ライダーW(ダブル)@, Kamen Raidā Daburu adalah siri kr era heisei yg kesebelas selepas kamen rider decade.yg special kamen rider terbaru ni adalah 2 org bergabung menjadi satu rider yg agak power gak(aku pun tak pasti).tapi tetap menjadi kelainan bg siri rider baru ini.rider ini melawan makhluk raksasa yg di Bandar futo (wind capital) yg dipanggil dopant(dopanto) yg menggunakan memori usb yg misteri yg digelar gaia memori.mereka(rider) menggunakan double driver yg membolehkan mereka berhenshin(bertukar) menjadi kamen rider w.seperti kamen rider kuuga dan agito yg terdahulu,para perekacipta rider ini masih menggunakan teori bertukar rider ke dalam bentuk (form) yg lain.sehingga kini hanya diketahui rider ini mempunyai 3 bentuk.apapun,bg peminat setia kr,korg kne tggu lar cite ni kuar.

~aku xske sgt lar bntuk rider ni.mcm versi lama.




No comments: