Jul 21, 2009

cara nak download video youtube dalam masa satu saat.

korang biasa kan donlod video youtube?dan biasa x guna software idm(internet download manager).dengan menggunakan idm yg baru iaitu version 5.17,korang leh donlod video toutube hanya dlm stu saat saje.

1.first..,bukak youtube.

2.carik video yg korg nak(apa2 je sbg cnth.nk senang cri video yg berdurasi kecik)

3.kemudian tggu video tu load smpi abis (line merah tu).

4.klik butang donlod kat atas video tu(klu version 5.17 je bole) @ kopi(copy) die nyer url dan paste kat 'add url' dlm menu idm @ klik kanan kat mouse(klu ada mouse) dan pilih 'donlod flv video with idm'.

5.pastu die kuar 'donlod file info' dan klik 'start donlod'.

-dan tidak semena-mena donlod tu siap.x yah tggu lg.x pyh nk sedut lama2.tp cuma file flv je yg dpt di donlod.selamat mencuba dan berjaya.


* sesape yg xderk idm latest ,sedut kat sni.percuma jerk.

[3.818mb] [rar file]





2 comments:

kesatria serangga hijau said...

maaf wei,saje nak kongc,lagi 1 cara ko stream kat ie,abis je stream certain vi,gi kat tool-intrnt option n ko browse history ..tadaaaa,da tersedia ada tanpa ko nak donlot2,cube r,aku slalu wat cam2,just beware,hanya ie jer.

rhump-kid said...

owh...thankz bro...tp ak jrg pki ie....tu psl x jmpe crenye...tp bole try...thankz.